PON-ČET
8-20 h
PET
8-15 h
VIKEND:
po dogovoru
Naročite se na pregled

Dan odprtih vrat: Digitalno do popolnega nasmeha

Svetujemo vam

Še niste prepričani, če je ortodontsko zdravljenje z nevidnim zobnim aparatom Invisalign primerno za vas?
Vas zanima več o implantatih in metodi All-on-4 ter kakšno vlogo ima digitalno podprto načrtovanje pri samem zdravljenju?

Vljudno vabljeni na dan odprtih vrat, ki bo potekal v soboto, 15.2.2020, od 9. do 12. ure v prostorih Dentalnega centra Tatalović, v Krškem.
Za posvet vam bodo na voljo Živa Tatalović, dr. dent. med., spec. oral. in čelj. ortopedije, Peter Tatalović, dr. dent. med., MSc. in Žiga Maruša, dr. dent. med.. Prav tako boste imeli na voljo brezplačen specialističen pregled, brezplačno intraoralno skeniranje zob, brezplačno RTG slikanje/ortopan in posvet o poteku zdravljenja.

Za vse tiste, ki boste odločitev o pričetku obravnave/zdravljenja sprejeli na podlagi ponudbe izdelane na dnevu odrtih vrat, imamo pripravljeno posebno presenečenje. Gratis boste namreč prejeli čiščenje zobnega kamna in sonično ščetko Dr.Mayer. Prav tako samo na dnevu odprtih vrat, 10% popust na Invisalign Full!

Ne odlašajte, rezervirajte svoj termin že danes in nas pokličite na telefonsko številko 07 49 220 12 ali nam pišite na info@tatalovic.si.

**Dan odprtih vrat je namenjen osebam, ki jih zanimajo storitve ortodontije in implantologije.**

DCT
DCT

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se