Naročite se na pregled

5 prednosti nevidnega zobnega aparata Invisalign

Svetujemo vam

Še niste prepričani, če je ortodontsko zdravljenje z nevidnim zobnim aparatom Invisalign primerno za vas? Preberite si 5 prednosti, ki jih le to prinaša in stopite z nami na pot do popolnega nasmeha!

Diskretno zdravljenje

Za razliko od tradicionalnih fiksnih zobnih aparatov Invisalign uporablja prozorne alignerje, ki se naravno zlijejo v vaš nasmeh. Invisalign alignerji izgledajo kot ščitnik za usta, ki ga postavite nad površino zob. Ker so narejeni iz zelo trpežne in prozorne plastike je ortodontska terapija tako lahko popolnoma diskretna!

Izboljšano udobje

Kovinski nosilci in žice, ki se pritrdijo na površino pacientovih zob, lahko pogosto povzročijo resno nelagodje in poškodbe v ustni votlini. Da ortodontska terapija teče po planu se na aparatu nenehno delajo prilagoditve, ki lahko povzročijo bolečine v zobeh in čeljusti. Invisalign alignerji pa so narejeni po meri, da se udobno prilegajo zobem. Brez žic, brez nosilcov, brez draženja.

Manj obiskov

Pacienti s tradicionalnim fiksnim zobnim aparatom potrebujejo mesečne obiske pri ortodontu, da se tako zagotavlja nemoten potek ortodontske terapije. Pri terapiji z Invisalign zobnim aparatom pa pacienti preprosto zamenjajo svoj trenutni aligner z novim na vsake 1 do 2 tedna. To pomaga sprostiti čas v natrpanem urniku saj je število obiskov, ki jih morate opraviti v naši ordinaciji bistveno manjše od tistega pri pacientih s tradicionalnim fiksnim zobnim aparatom.

Jejte, kar želite

Pacient, ki nosijo tradicionalni fiksni zobni aparat se morajo izogibati številnim prehrambenim izdelkom. Ker pa se alignerji Invisalign pred jedjo odstranijo, vam ni potrebno spreminjati vaših prehranskih navad. Tako lahko vaša najljubša hrana in pijača brez zadržkov ostaneta na meniju!

Izboljšano zdravje ust

Ohranjanje zob čistih s kakovostno ustno higieno je v trajanju ortodontske terapije zelo pomembno. Tako morajo pacienti s tradicionalnim fiksnim zobnim aparatom za pravilno in kakovostno čiščenje zob uporabljati veliko različnih ščetk, med tem ko pacienti z Invisalign zobnim aparatom preprosto odstranijo aligner in začnejo s ščetkanjem in nitkanjem.

Več o poteku zdravljenja in samem nevidnem zobnem aparatu Invisalign.

Invisalign nevidni zobni aparat

DCT
DCT

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se

Zagotovite si PRIHRANEK LETA za Invisalign nevidni zobni aparat

V kolikor do 31.12.2023 potrdite ponudbo za Invisalign, ne samo, da boste zaklenili našo trenutno ceno (prihranek 200,00€), ampak bomo ponudbo še izboljšali z dodatnim popustom v vrednosti 300,00€! Tako boste prihranili kar 500,00€..pomembno je le, da ponudbo potrdite do konca tega leta!

Vse informacije najdete s klikom na gumb VEČ.

VEČ