Naročite se na pregled

All-on-4

Naše storitve

Odkrijte All-on-4 kateri predstavlja učinkovito in trajno rešitev za nadomeščanje manjkajočih zob. Pridružite se številnim zadovoljnim pacientom, ki so si z našo pomočjo povrnili svoj funkcionalen in samozavesten nasmeh.

All-on-4: Revolucionarna rešitev za popolno obnovo nasmeha

Metoda All-on-4 je kirurško-protetična rešitev za popolnoma brezzobe posameznike oziroma posameznike, katerih zobe je potrebno izpuliti. Ta pristop zobozdravnikom omogoča, da nadomestijo celoten niz manjkajočih zob z uporabo samo štirih strateško nameščenih implantatov, ter tako predstavlja učinkovito in trajno alternativo tradicionalnim snemnim protezam.

Ste tudi vi izgubili vse zobe?

Pridružite se številnim pacientom katerim smo s pomočjo All-on-4 omogočili kvalitetno življenje.

NAROČI SE

Kako poteka kirurško-protetična obravnava imenovana All-on-4

Kirurško-protetična obravnava All-on-4 vključuje naslednje korake:

 1. Prvi pregled in posvet z zobozdravnikom: Dr. Peter bo ocenil vaše ustno zdravje, se z vami pogovoril o vaših ciljih in ugotovil ali ste primeren kandidat za postopek All-on-4.
 2. Načrtovanje zdravljenja: S pomočjo ortopana oziroma panoramskega posnetka vseh zob in CBCT – 3D slike čeljusti bo dr. Peter izmeril in določil, kje bi bila najboljša pozicija za implantate.
 3. Kirurški poseg: Postopek All-on-4 vključuje namestitev dveh implantatov navpično v sprednji del čeljusti in dveh implantatov pod kotom v zadnji del čeljusti. Ta postavitev maksimalno izkoristi razpoložljivo kost, kar pogosto odpravi potrebo po dograditvi kosti.
 4. Fiksna obremenitev v 24 urah: V večini primerov v roku 24 ur sledi fiksna obremenitev implantatov z začasnimi zobmi, kar vam omogoča, da naš center zapustite s popolnoma novim in funkcionalnim nasmehom.
 5. Celjenje in integracija: V naslednjih nekaj mesecih se bodo implantati zlili z vašo čeljustno kostjo in tako ustvarili stabilno osnovo za fiksno obremenitev s trajnimi zobmi.
 6. Končno protetično delo: Ko se implantati popolnoma integrirajo v vašo čeljustno kost, bo dr. Peter zamenjal začasne zobe s po meri izdelanimi trajnimi zobmi, oblikovanimi tako, da ustrezajo videzu in funkciji naravnih zob.

Prednosti All-on-4

Kirurško-protetična obravnava All-on-4 ponuja več prednosti v primerjavi s tradicionalnimi zobnimi protezami oziroma drugimi načini rehabilitacij:

 1. Skrajšan čas zdravljenja: Ker so potrebni le štirje implantati, je postopek All-on-4 običajno hitrejši in manj invaziven kot druge kompleksnejše rehabilitacije.
 2. Takojšnji rezultati: Možnost obremenitve z začasnimi zobmi v roku 24 ur od operacija pomeni, da lahko takoj uživate v prednostih obnovljenega nasmeha.
 3. Ohranjanje kosti: All-on-4 pomaga ohraniti kost in preprečiti nadaljnjo izgubo kosti v čeljusti, kar spodbuja boljše dolgoročno zdravje ust.
 4. Cenovna dostopnost: Z uporabo samo štirih implantatov za podporo fiksni protezi predstavlja All-on-4 cenovno dostopnejšo rešitev v primerjavi z ostalimi kompleksejšimi rehabilitacijami
 5. Udobje in stabilnost: Za razliko od snemnih zobnih protez All-on-4 zagotavljajo varno in stabilno osnovo za vašo fiksno protezo ter s tem optimalno udobje.

Je All-on-4 primeren za vas?

Postopek All-on-4 je idealen za posameznike, ki so doživeli obsežno izgubo zob in iščejo trajno, učinkovito in stroškovno ugodno rešitev za popolno obnovo svojih zob. Niso pa vsi posamezniki primerni za ta poseg. Vabljeni na prvi pregled, kjer bo dr. Peter Tatalović ocenil vaše ustno zdravje in se z vami pogovoril o vaših željah ter tako ugotovil, ali je All-on-4 res najboljša izbira za vas.

Kakšne pa je cena All-on-4?

Cene All-on-4 se začnejo pri 4.500,00 €, z njo pa ste seznanjeni na prvem pregledu, kjer vam prav tako predstavimo celoten plan zdravljenja.

NAROČI SE

DCT
DCT

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se

Zagotovite si PRIHRANEK LETA za Invisalign nevidni zobni aparat

V kolikor do 31.12.2023 potrdite ponudbo za Invisalign, ne samo, da boste zaklenili našo trenutno ceno (prihranek 200,00€), ampak bomo ponudbo še izboljšali z dodatnim popustom v vrednosti 300,00€! Tako boste prihranili kar 500,00€..pomembno je le, da ponudbo potrdite do konca tega leta!

Vse informacije najdete s klikom na gumb VEČ.

VEČ