O nas

Delo opravljamo s srcem. Pacientu prisluhnemo in se mu v celoti posvetimo. Strokovnost, medsebojno sodelovanje in kakovostna izvedba storitev so rezultat naših več kot 25-letnih izkušenj in prizadevanj. S stalnim izobraževanjem in udeležbo na mednarodnih kongresih širimo svoja znanja in ostajamo v koraku s časom. Prizadevamo si, da so naši pacienti zadovoljni, se radi smejejo in se v našo ordinacijo vračajo brez strahu.

Milan TATALOVIĆ

Milan TATALOVIĆ

dr. dent. med.

koncesijska in samoplačniška ambulanta

Milan je ustanovitelj družinskega podjetja, TATALOVIĆ ZOBOZDRAVSTVO d.o.o., s 25 letno tradicijo. Tekom svoje bogate kariere se je stalno dodatno izobraževal in udeleževal številnih svetovno znanih kongresov ter simpozijev. Pristojen je za področje konzervative in protetike.

Živa TATALOVIĆ

Živa TATALOVIĆ

dr. dent. med.

samoplačniška ambulanta

Živa je zaključila študij na Medicinski fakulteti v Ljubljani, smer dentalna medicina. Ekipi se je pridružila leta 2012. Svoje znanje iz področja estetske stomatologije je pridobivala na različnih priznanih ustanovah po vsem svetu. Od leta 2016 opravlja specializacijo iz ortodontije v Zagrebu. Pristojna je za področje konzervative, protetike in ortodontije.

Peter TATALOVIĆ

Peter TATALOVIĆ

dr. dent. med., MSc.

samoplačniška ambulanta

Peter je zaključil študij na Stomatološki fakulteti v Zagrebu. Ekipi se je pridružil leta 2013. Leta 2016 je zaključil podiplomski študij na Univerzi Guglielmo Marconi v Rimu in pod vodstvom prof. dr. U. Covanija pridobil akademski naziv Master of science (MSc.) in Oral Implantology. Svoje znanje širi na številnih simpozijih in kongresih po vsem svetu, med drugim se je udeležil tudi Symposium of Implantology v Miamiju. Pristojen je za področje implantologije, oralne kirurgije in protetike.

Katja EREŠ TATALOVIĆ

Katja EREŠ TATALOVIĆ

dr. dent. med.

Katja je zaključila študij na Medicinski fakulteti v Ljubljani, smer dentalna medicina. Naši ekipi se je pridružila leta 2015. Svoje znanje nadgrajuje v tujini, med drugim se je udeležila tudi Symposium of implantology v Miamiju, Competence of Aesthetics v Beogradu, izobraževanja na temo estetike v Lichtensteinu in filerjev v Ljubljani. Pristojna je za področje konzervative in estetskega zobozdravstva.

Gašper FORTUNA

Gašper FORTUNA

dr. dent. med, specialist oralne kirurgije

Gašper je zaključil študij na Medicinski fakulteti v Ljubljani, smer dentalna medicina. Po opravljenem specialističnem izpitu iz oralne kirurgije je bil za polovičen delovni čas zaposlen kot oralni kirurg v ZD Novo mesto, polovičen pa v UKC Ljubljana na oddelku za oralno in maksilofacialno kirurgijo. Naši ekipi se je pridružil leta 2014. Udeležuje se kongresov, delavnic in izobraževanj širom po Evropi, bližnjem vzhodu in doma. Pristojen je za področje implantologije in oralne kirurgije.

Sonja ŠKOBERNE

Sonja ŠKOBERNE

zobna asistentka

V ordinaciji je zaposlena že od samega začetka.

Petra NOVAK

Petra NOVAK

zobna asistentka

Ekipi se je pridružila leta 2012. 

Tadeja BARBIČ

Tadeja BARBIČ

zobna asistentka

Ekipi se je pridružila leta 2016.

Osebna izkaznica

Dentalni Center Tatalović

+386 74 922 012
+386 31 683 303
+386 41 510 570

info@tatalovic.si

Davčna številka: SI74607278

Matična: 611878000

Kako do nas