PON-ČET
8-20 h
PET
8-15 h
VIKEND:
po dogovoru
Naročite se na pregled

O nas

Delo opravljamo s srcem. Pacientu prisluhnemo in se mu v celoti posvetimo. Strokovnost, medsebojno sodelovanje in kakovostna izvedba storitev so rezultat naših več kot 25-letnih izkušenj in prizadevanj. S stalnim izobraževanjem in udeležbo na mednarodnih kongresih širimo svoja znanja in ostajamo v koraku s časom. Prizadevamo si, da so naši pacienti zadovoljni, se radi smejejo in se v našo ordinacijo vračajo brez strahu.

Milan TATALOVIĆ

Milan TATALOVIĆ

dr. dent. med.

koncesijska in samoplačniška ambulanta

Milan je ustanovitelj družinskega podjetja, DENTALNI CENTER TATALOVIĆ, zobozdravstvo d.o.o., s 25 letno tradicijo. Tekom svoje bogate kariere se je stalno dodatno izobraževal in udeleževal številnih svetovno znanih kongresov ter simpozijev. Pristojen je za področje konzervative in protetike.

Živa TATALOVIĆ MEŠIČEK

Živa TATALOVIĆ MEŠIČEK

dr. dent. med., spec. zob. in čelj. ortopedije

samoplačniška ambulanta

Živa je zaključila študij na Medicinski fakulteti v Ljubljani, smer dentalna medicina. Ekipi se je pridružila leta 2012. Svoje znanje iz področja estetske stomatologije je pridobivala na različnih priznanih ustanovah po vsem svetu. Leta 2018 pa je uspešno zaključila specializacijo iz ortodontije v Zagrebu. Pristojna je za področje konzervative, protetike in ortodontije.

Peter TATALOVIĆ

Peter TATALOVIĆ

dr. dent. med., MSc.

samoplačniška ambulanta

Peter je zaključil študij na Stomatološki fakulteti v Zagrebu. Ekipi se je pridružil leta 2013. Leta 2016 je zaključil podiplomski študij na Univerzi Guglielmo Marconi v Rimu in pod vodstvom prof. dr. U. Covanija pridobil akademski naziv Master of science (MSc.) in Oral Implantology. Svoje znanje širi na številnih simpozijih in kongresih po vsem svetu, med drugim se je udeležil tudi Symposium of Implantology v Miamiju. Pristojen je za področje implantologije, oralne kirurgije in protetike.

Katja EREŠ TATALOVIĆ

Katja EREŠ TATALOVIĆ

dr. dent. med.

Katja je zaključila študij na Medicinski fakulteti v Ljubljani, smer dentalna medicina. Naši ekipi se je pridružila leta 2015. Svoje znanje nadgrajuje v tujini, med drugim se je udeležila tudi Symposium of implantology v Miamiju, Competence of Aesthetics v Beogradu, izobraževanja na temo estetike v Lichtensteinu in filerjev v Ljubljani. Pristojna je za področje konzervative in estetskega zobozdravstva.

Žiga MARUŠA

Žiga MARUŠA

dr. dent. med.

Žiga je zaključil enovit magistrski študij dentalne medicine. Za poklic zobozdravnika se je odločil zaradi preteklih izkušenj z zobozdravniki ter odporom do splošne medicine in njihovim pogojem dela. Najpomembnejši dosežek mu je vsakodnevno zadovoljstvo in potrditev o pravilni karierni odločitvi. Pristojen je za področja konzervative, endodentije in protetike.

Polona BENKOVIĆ

Polona BENKOVIĆ

dr. dent. med.

Polona je zaključila študij na Stomatološki fakulteti v Zagrebu, kjer je diplomirala iz teme Moč adhezijskih vezi. Tekom študija je pridobivala dodatna znanja iz prakse in opravljala prostovoljno delo na oddelku pedontologije. Pristojna je za področja konzervativeendodentije in protetike.

Matevž JANC

Matevž JANC

dr. dent. med., spec. parodont.

Matevž je specialist parodontologije. Leta 2014 je zaključil študij na Centru za ustne bolezni in parodontologijo UKC v Ljubljani. Ekipi se je pridružil leta 2019. Svoje znanje širi med mladim zobozdravniki pripravniki, predava slovenskim zobozdravnikom, razvoju stroke pa sledi z rednimi izobraževanji pri priznanih domačih in mednarodnih strokovnjakih. Pristojen je za področje parodontologije.

Gašper FORTUNA

Gašper FORTUNA

dr. dent. med, specialist oralne kirurgije

Gašper je zaključil študij na Medicinski fakulteti v Ljubljani, smer dentalna medicina. Po opravljenem specialističnem izpitu iz oralne kirurgije je bil za polovičen delovni čas zaposlen kot oralni kirurg v ZD Novo mesto, polovičen pa v UKC Ljubljana na oddelku za oralno in maksilofacialno kirurgijo. Naši ekipi se je pridružil leta 2014. Udeležuje se kongresov, delavnic in izobraževanj širom po Evropi, bližnjem vzhodu in doma. Pristojen je za področje implantologije in oralne kirurgije.

Sonja ŠKOBERNE

Sonja ŠKOBERNE

zobna asistentka

Sonja je po izobrazbi medicinska sestra in je v naši ordinaciji zaposlena že od samega začetka. Za poklic zobne asistentke se je odločila, ker jo veseli delo z ljudmi. V prostem času rada potuje. Njen najpomembnejši nasvet za zdrave zobe je: 'Na starost ti bo žal.'

Petra NOVAK

Petra NOVAK

zobna asistentka

Petra je zaključila srednjo zobotehnično šolo. Naši ekipi se je pridružila leta 2012. Za ta poklic se je odločila, ker jo veseli delo z ljudmi. Če nebi opravljala dela zobne asistentke, bi si želela opravljati delo zobnega tehnika. Njen najpomembnejši nasvet za zdrave zobe je: 'Smeh je pol zdravja.'

Helena MIHAJLOVIĆ PRESKAR

Helena MIHAJLOVIĆ PRESKAR

zobna asistentka

Helena je zaključila srednjo zobotehnično šolo in se naši ekipi pridružila leta 2017. Veseli jo poklic zobne asistentke, ker lahko s svojim delom nekaj ustvari in s tem nekomu pomaga. V življenju jo najbolj razveselita sreča in veselje svojih otrok. Ko ni v službi, rada raziskuje kotičke sveta. Njen najpomembnejši nasvet za zdrave zobe je: 'Zobna ščetka, naj bo tvoj prijatelj.'

Manja URANJEK

Manja URANJEK

zobna asistentka

Manja je po izobrazbi medicinska sestra. Naši ekipi se je pridružila leta 2019. Za poklic zobne asistentke se je odločila, ker ji je delo z ljudmi pri srcu. V življenju jo najbolj razveseli družina in prijatelji. V prostem času rada slika na platno, posluša glasbo in se uči borilne veščine. Njen najpomembnejši nasvet za zdrave zobe je: 'Ščetka je zakon.'

Metka ŠKOPORC

Metka ŠKOPORC

zobna asistentka

Metka je po izobrazbi medicinska sestra. Naši ekipi se je pridružila leta 2019. Za poklic zobne asistentke se je odločila, ker jo veseli delo z ljudmi. Če nebi opravljala dela zobne asistentke, bi si želela opravljati delo ustnega higienika. V življenju jo najbolj razveselijo prijatelji, živali in izleti v neznano. Njen najpomembnejši nasvet za zdrave zobe je: 'Ni vam potrebno ščetkati vseh zob, ampak samo tiste, ki jih želite obdržati.'

Tanja BORŠIĆ

Tanja BORŠIĆ

zobna asistentka

Tanja je po izobrazbi medicinska sestra. Naši ekipi se je pridružila leta 2019. Za poklic zobne asistentke se je odločila, ker jo veseli lep nasmeh in delo z ljudmi. V življenju jo najbolj razveseli njena družina in druženje s prijatelji. Z veseljem kuha in se v prostem času ukvarja s športom. Njen najpomembnejši nasvet za zdrave zobe je: 'Redno ščetkanje in nitkanje zob ter redni pregledi pri zobozdravniku.'

Tina JELER

Tina JELER

zobna asistentka

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se

Obvestilo za paciente

Spoštovani pacienti, obveščamo vas da je od srede, 15. 9. 2021 dalje skladno z Odlokom vlade RS obvezen pogoj PCT za obisk ordinacije:

1. Pogoj prebolelosti

Prebolelost bolezni covida-19 izkazujemo s potrdilom o prebolelosti ali rezultatom testiranja na virus SARS-CoV-2.

Prebolelost lahko izkažemo na dva načina:

  • dokazilom o pozitivnem rezultatu testa PCR, ki je starejši od 10 dni in ni starejši od osmih mesecev,
  • potrdilom zdravnika, da smo preboleli covid-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot osem mesecev.

2. Pogoj cepljenosti

Cepljenost lahko izkažemo s potrdilom o cepljenju. Potrdilo o cepljenju je lahko izpolnjena pripravljena kartica proizvajalca ali cepilnega mesta, vpis v Knjižico o cepljenju ali izdano potrdilo o opravljenem cepljenju.

Pravila, kdaj se oseba obravnava za cepljeno, so različna glede na vrsto cepiva.

3. Pogoj testiranja

Pogoj PCT izpolnjujemo tudi, če smo opravili testiranje na prisotnost virusa SARS-CoV-2 in je bil naš rezultat negativen. Veljavni so tako testi z metodo verižne reakcije s polimerazo (PCR) kot tudi hitri antigenski testi (HAG). Negativen rezultat testa HAG ne sme biti starejši od 48 ur, rezultat PCR testa pa ne starejši od 72 ur.

PCT pogoja pa ni potrebno izpolnjevati osebam, ki so mlajše od 12 let.

V naši ordinaciji ne izvajamo hitrih testov, ker nismo pooblaščeni izvajalec za testiranje.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje,
Dentalni center Tatalović