Naročite se na pregled

Rentgensko slikanje in CBCT

Naše storitve

Rentgensko slikanje zob omogoča zobozdravniku vpogled pod sklenino in v dentin. Rentgensko slikanje je  ključnega pomena pri diagnostiki, saj so vidne spremembe v kosti, v zobni kroni in okoli nje.

  • ORTOPAN – panoramski posnetek zgornje in spodnje čeljusti, videnje stanja zob, zobnih korenin, obzobnih tkiv in kostne strukture.
  • LOKALNI RENTGENSKI POSNETEK – ocena stanja pod sklenino in v dentinu, spremembe v kosti in v zobni korenini ter okoli nje.
  • INTRAORALNA KAMERA – kamera omogoča prikaz povečanega stanja zob ter obzobnih tkivih in s tem sprotno spremljanje zdravljenja ter kontrolo storitev.
  • CBCT – (CONE BEAM COMPUTER TOMOGRAPHY) – omogoča 3D slikanje glave in se uporablja pri načrtovanju implantatov, endodontiji, diagnostiki obzobnih tkiv in ostalih tvorb v čeljusti. CBCT slikanje je slikanje z veliko ločljivostjo in nižjo dozo sevanja od navadnega CT-ja. Sliko z ustreznim programom dobite na CD-ju.
DCT
DCT

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se

Zagotovite si PRIHRANEK LETA za Invisalign nevidni zobni aparat

V kolikor do 31.12.2023 potrdite ponudbo za Invisalign, ne samo, da boste zaklenili našo trenutno ceno (prihranek 200,00€), ampak bomo ponudbo še izboljšali z dodatnim popustom v vrednosti 300,00€! Tako boste prihranili kar 500,00€..pomembno je le, da ponudbo potrdite do konca tega leta!

Vse informacije najdete s klikom na gumb VEČ.

VEČ