PON-ČET
8-20 h
PET
8-15 h
VIKEND:
po dogovoru
Naročite se na pregled

Nevidni zobni aparat Invisalign

Naše storitve

Nevidni zobni aparat INVISALIGN, sinonim za enostavno in tehnično napredno ortodontsko zdravljenje, sedaj pod vodstvom Žive Tatalović Mešiček, dr. dent. med., spec. ortod., na voljo tudi pri nas! 

Invisalign je estetski sistem zobnega aparata, ki ga predstavljajo snemljive prozorne opornice. Ravnanje zob s korekcijskimi opornicami je učinkovito, estetsko in neboleče. Opornice so izdelane iz prozorne plastične mase in so na zobeh skoraj neopazne.

Kako poteka zdravljenje z nevidnim zobnim aparatom Invisalign?

Potek zdravljenja z nevidnim zobnim aparatom Invisalign je enostaven in tehnično napreden. V naši ordinaciji najprej preverimo in potrdimo, da ste primerni za zdravljenje. Imamo najnaprednejšo tehnologijo, kjer odtiskovanje pri Invisalignu ni več potrebno, vaše zobe enostavno poskeniramo in scan pošljemo v obdelavo. Tako lahko vaše zobe in zagriz vidite tudi v 3D obliki.
Ko so alignerji narejeni po meri, so dostavljeni v našo ordinacijo, kjer prejmete niz alignerjev, ki jih boste nosili vsak dan minimalno 22 ur na dan ter menjavali v povprečju enkrat na dva tedna. Na pregled v našo ordinacijo boste prihajali približno na 2-3 mesece za spremljanje napredovanja in prejem novih alignerjev. Po zaključku vašega načrta zdravljenja bodo potrebni retinerji za vzdrževanje vašega novega nasmeha.

Zakaj nevidni zobni aparat Invisalign?

Ker je Invisalign trenutno najnaprednejša tehnologija v ortodontiji. Je bolj prijeten za pacienta, najbolj estetski zobni aparat do zdaj, udoben in skoraj neviden. Ker je snemljiv, zagotavlja boljšo ustno higieno.
Prihranite pa tudi na času, saj ob uporabi zobnega aparata Invisalign obiski ortodonta niso tako pogosti kot smo jih bili vajeni ob uporabi starejših aparatov. Prav tako je zdravljenje z Invisalignom pri določenih nepravilnostih hitrejše od zdravljenja z navadnim zobnim aparatom.

Razlogov oziroma argumentov za Invisalign je še veliko, zato vas vabimo, da nas pokličete in se naročite na začetni pregled, ker gre le za vaš nasmeh, ki že pregovorno polepša marsikateri še tako slab dan. Obenem pa vas vabimo tudi, da kliknite tukaj in si pogledate nekaj rezultatov terapij z Invisaling zobnim aparatom.

Kakšna je cena Invisalign aparata?

Cena ortodontskega zdravljenja z nevidnim zobnim aparatom Invisalign: 
- Invisalign Lite (do 14 alignerjev) od 1500 € ena čeljust, od 2300 € obe čeljusti.
- Invisalign Full (neomejeno alignerjev) od 4000 € obe čeljusti.
- Invisalign First (neomejeno alignerjev), od 2000 € obe čeljusti.
- Vivera retainer od 400 € obe čeljusti.

Ali si tudi vi želite popolnega nasmeha z nevidnim zobnim aparatom Invisalign?

Naročite se na specialistični pregled za nevidni zobni aparat Invisalign še danes.

Naroči se
DCT
DCT

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se