Naročite se na pregled

Nevidni zobni aparat Invisalign

Naše storitve

Spoznajte nevidni zobni aparat Invisalign, ki diskretno in brez nelagodja preoblikuje vaš nasmeh, zaradi česar predstavlja najboljšo izbiro za ortodontsko zdravljenje.

Odkrijte razliko, ki jo prinaša Invisalign: Preoblikujte svoj nasmeh diskretno in samozavestno

Invisalign je korenito spremenil ortodontsko zdravljenje, saj je z uporabo napredne tehnologije in nevidnih poravnalcev (aligner-jev) za poravnavo zob popolnoma nadomestil uporabo klasičnih zobnih aparatov. S poudarkom na estetiki, priročnosti in učinkovitih rezultatih je Invisalign postal prva izbira za milijone ljudi, ki iščejo nevidno pot do popolnega nasmeha.

Oglejte si nekaj zgodb pacientov, ki so že uspešno končali ortodontsko zdravljenje z nevidnim zobnim aparatom Invisalign.

ZGODBE PACIENTOV

Prednosti Invisalign: Zakaj izbrati nevidni zobni aparat Invisalign?

Nevidni zobni aparat Invisalign ponuja vrsto prednosti, zaradi katerih je postal prva izbira za ortodontsko zdravljenje:

 1. Neviden: Invisalign prozorni poravnalniki oziroma aligner-ji so izdelani iz posebne plastike medicinske kakovosti, zaradi česar so komaj opazni, ko jih nosite. To vam omogoča diskretno poravnavo zob, ki ne vpliva na vaš vsakdanji videz.
 2. Prilagodljiv: Invisalign aligner-ji so posebej prilagojeni vam in vašim edinstvenim zobozdravstvenim potrebam, kar zagotavlja udobno prileganje in natančne rezultate.
 3. Snemljiv: Možnost odstranitve aligner-jev omogoča brezkrbno uživanje v hrani in pijači, prav tako pa vam olajša ščetkanje in nitkanje. Tako je vzdrževanje vaše ustne higiene med zdravljenjem enostavno.
 4. Udoben: Ker Invisalign aligner-ji za svoje delovanje ne potrebujejo kovinskih zvezdic ali žic, lahko brez skrbi pozabite na razdražene in podrgnjene dlesni ter notranje strani ustnic. Tako zagotavljajo bolj udobno izkušnjo ortodontskega zdravljenja.
 5. Učinkoviti rezultati: Najsodobnejša tehnologija, ki jo uporablja Invisalign omogoča predvidljive in učinkovite rezultate ortodontskega zdravljenja. Večina terapij je zaključena v 12-18 mesecih.

Kliknite spodaj in si oglejte simulacijo vašega popolnega nasmeha.

MOJ POPOLN NASMEH

Kako deluje Invisalign: Vodnik po korakih ortodontskega zdravljenja z Invisalign

Zdravljenje z Invisalignom poteka po poenostavljenem postopku, ki se začne z začetnim posvetom:

 1. Prvi pregled in posvet z ortodontom: Z dr. Živo, specialistko ortodontije, se pogovorite o vaših ortodontskih težavah in ugotovite, ali je Invisalign prava izbira za vas.
 2. 3D skeniranje: S pomočjo intraoralnega skenerja iTERO naredimo 3D posnetek vaših zob ter vam pokažemo simulacijo vašega končnega nasmeha. 
 3. Načrtovanje zdravljenja in izdelava po aligner-jev po meri: Dr. Živa na podlagi 3D posnetka vaših zob izdela prilagojen načrt zdravljenja na podlagi katerega Invisalign izdela vam prilagojene aligner-je.
 4. Prevzem aligner-jev: Prejmete vrsto po meri izdelanih aligner-jev, ki so zasnovani za postopno premikanje vaših zob v želeni položaj. Vsak komplet nosite približno 1-2 tedna, preden preidete na naslednjega v nizu.
 5. Kontrolni pregledi: Redni pregledi bodo služili za spremljanje vašega napredka in morebitne potrebne prilagoditve vašega načrta zdravljenja.
 6. Obdobje retencije: Ko je vaše zdravljenje končano se za vas izdelajo retencijske opornice Vivera, ki pomagajo ohraniti vaš novi nasmeh in preprečijo, da bi se zobje premaknili nazaj v prvotni položaj.
 7. Popoln nasmeh: Brez bolečin in z veliko mero udobja ste, brez da bi za to sploh kdo vedel, prišli do rezultata, ki ste si ga vedno želeli.

Tudi jaz hočem svoj POPOLN NASMEH!

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN

Je Invisalign prava izbira za vas?

Invisalign je učinkovita možnost zdravljenja za večino najstnikov in odraslih, ki želijo odpraviti svoje ortodontske težave. Če želite ugotoviti, ali je Invisalign najboljša rešitev za vas, se prijavite na prvi pregled, kjer se boste o vseh podrobnosith posvetovali z dr. Živo Tatalović Mešiček.

Je nevidni zobni aparat Invisalign primeren tudi za otroke?

Preverite TUKAJ.

Invisalign ponuja revolucionaren pristop k ortodontskemu zdravljenju, ki združuje estetsko privlačnost, udobje in učinkovite rezultate. Če ste pripravljeni samozavestno in diskretno preobraziti svoj nasmeh, je Invisalign morda odlična rešitev za vas.

Kakšna pa je cena Invisalign aparata?

Cena nevidnega zobnega aparata Invisalign se v našem centru giblje od 2.400,00 pa do 4.400,00 €. Odvisna je predvsem od zahtevnosti ter dolžine trajanja vašega ortodontskega zdravljenja. Točen znesek vam predstavimo na prvem pregledu.

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN

DCT
DCT

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se

Zagotovite si PRIHRANEK LETA za Invisalign nevidni zobni aparat

V kolikor do 31.12.2023 potrdite ponudbo za Invisalign, ne samo, da boste zaklenili našo trenutno ceno (prihranek 200,00€), ampak bomo ponudbo še izboljšali z dodatnim popustom v vrednosti 300,00€! Tako boste prihranili kar 500,00€..pomembno je le, da ponudbo potrdite do konca tega leta!

Vse informacije najdete s klikom na gumb VEČ.

VEČ