PON-ČET
8-20 h
PET
8-15 h
VIKEND:
po dogovoru
Naročite se na pregled

5 razlogov zakaj bi se morali tudi vi odločiti za ortodontski aparat

Svetujemo vam

Zaradi napredkov sodobnega zobozdravstva, postaja ortodontsko zdravljenje vedno bolj priljubljeno tudi pri odraslih. Tako lahko popoln nasmeh dosežete ne glede na vašo starost. Obstaja pet glavnih razlogov, zakaj se odrasli odločijo za poravnavo zob in odpravljanje slabega ugriza z ortodontskim zdravljenjem:

- Povečanje samozavesti: Pomembno je, da se počutite dobro v svoji koži, ne glede na starost. Če niste zadovoljni s svojim nasmehom, lahko to negativno vpliva na vašo samozavest.

- Izboljšano zdravje ustne votline: Odpravljanje ortodontskih težav olajša čiščenje zob in dlesni ter posledično izboljša zdravje vaše ustne votline. Z izboljšanjem zdravja le te, pa boste obvarovali tudi vaše splošno zdravje.

- Boljši ugriz: Boljši ugriz omogoči, da se hrana pravilno prežveči in s tem podaljša življenjska doba zob.

- Raznolike možnosti zdravljenja: Danes je na voljo več možnosti ortodontskega zdravljenja. Številne diskretne alternative tradicionalni kovini so izdelane iz prozorne plastike ali keramike.

- Zdravljenje ni tako dolgo: Pri večini bolnikov, ki nosijo ortodonstki aparat, je čas zdravljenja veliko krajši od pričakovanega.

DCT
DCT

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se