Naročite se na pregled

Beljenje zob: Ali je vredno investirati v strokovno storitev v zobni ordinaciji?

Svetujemo vam

Zagotovo se strinjamo, da je imeti bele in sijoče zobe, ki bodo zasijali ob vsakem nasmehu, želja vsakogar. V današnjem času obstaja ogromno izdelkov za domače beljenje zob, ki obljubljajo izjemne rezultate. Vendar pa se moramo vprašati, ali so ti izdelki res tako učinkoviti, kot trdijo. Čeprav je morda mikavno, da bi se odločili za beljenje v lastni izvedbi, obstajajo prepričljivi razlogi, zakaj je profesionalno beljenje zob v zobozdravstveni kliniki najboljša izbira.

1. Prilagojen načrt zdravljenja

Ena glavnih prednosti profesionalnega beljenja zob je prilagajanje načrta zdravljenja. Zobozdravnik skrbno oceni vaše ustno zdravje, stanje vaših zob in predhodne zobozdravstvene posege, kot so zalivke ali krone, preden priporoči postopek beljenja. Ta osebni pristop zagotavlja, da boste dosegli najboljše rezultate, ne da bi pri tem poškodovali zobe.

2. Strokovni nadzor

Zobozdravniki in zobni asistenti so usposobljeni za natančno izvajanje beljenja, s čimer se izognete stranskim učinkom, kot je občutljivost zob ali draženje dlesni. Poleg tega zobozdravnik poskrbi, da ne pride do neenakomernih rezultatov, kar je pogosta težava pri beljenju v lastni izvedbi.

3. Hitrejši rezultati

Profesionalno beljenje zob nudi hitrejše in opaznejše rezultate v primerjavi z domačimi metodami. Medtem ko domače rešitve zahtevajo redno uporabo paste za beljenje zob in lahko traja več tednov ali mesecev, da pridemo do željenih rezultatov, je beljenje zob v zobni ordinaciji običajno zaključeno z enim ali dvema obiskoma. To je še posebej priročno za tiste, ki želijo hitro pobeliti svoj nasmeh pred posebnim dogodkom ali priložnostjo.

4. Dolgotrajni učinki

Zobje, pobeljeni v zobozdravstveni ordinaciji, ponavadi ohranijo svoj sijaj dlje časa. To je zato, ker profesionalna belilna sredstva prodrejo globlje v sklenino in zagotavljajo trajnejše rezultate. Izdelki za domačo uporabo običajno nudijo kratkoročne rezultate, ki zahtevajo pogoste popravke.

Rešitve za lastno beljenje zob so široko dostopne, vendar pa profesionalna izvedba v zobozdravstveni ordinaciji ponuja številne prednosti. Od prilagojenih načrtov zdravljenja do strokovnega nadzora, varnosti in dolgotrajnih rezultatov. Če se odločite za beljenje zob pri zobozdravniku, boste pridobili sijoč in lep nasmeh, ne da bi pri tem ogrozili vaše ustno zdravje. Zatorej izberite pametno in prepustite beljenje zob strokovnjakom. Vaši zobje vam bodo hvaležni!

Ne pozabite, do sijočega nasmeha vas loči le en obisk naše ordinacije!

Naročite se na pregled še danes.

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN

DCT
DCT

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se

Zagotovite si PRIHRANEK LETA za Invisalign nevidni zobni aparat

V kolikor do 31.12.2023 potrdite ponudbo za Invisalign, ne samo, da boste zaklenili našo trenutno ceno (prihranek 200,00€), ampak bomo ponudbo še izboljšali z dodatnim popustom v vrednosti 300,00€! Tako boste prihranili kar 500,00€..pomembno je le, da ponudbo potrdite do konca tega leta!

Vse informacije najdete s klikom na gumb VEČ.

VEČ