Naročite se na pregled

Implantat - dolgoročna rešitev za vaš manjkajoči zob

Svetujemo vam

Po številnih opravljenih raziskavah je bilo ugotovljeno, da ima lahko implantat enako doživljenjsko dobo kot zob.

Izguba zob je zelo pogost problem, ki pa ga je treba kar se da hitro odpraviti, saj lahko v nasprotnem primeru pride do številnih zdravstvenih težav in posledično nastalih sprememb v ustni votlini ni več mogoče ustrezno popraviti.  

Na srečo so implantati dolgoročna rešitev, ki vam daje lep, naraven nasmeh. Primerni so za vsakogar, tudi za starejše, ki imajo zaradi različnih vzrokov že več manjkajočih zob oziroma so trenutno prisiljeni nositi neudobne snemljive proteze.

Vsekakor je eden izmed najbolj pomembnih dejavnikov za uspeh zdravljenja z implantati spretnost zobozdravnika pri vstavitvi samega implantata. V rokah izkušenega kirurga ali zobozdravnika ima velika večina implantatov odlično možnost uspešnega vraščanja.

V naši ordinaciji implantacijo izvaja Peter TATALOVIĆ, dr. dent. med., MSc., ki je podiplomski študij zaključil na Univerzi Guglielmo Marconi v Rimu pod vodstvom prof. dr. U. Covanija in Gašper FORTUNA, dr. dent. med, specialist oralne kirurgije.

DCT
DCT

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se