PON-ČET
8-20 h
PET
8-15 h
VIKEND:
po dogovoru
Naročite se na pregled

Kaj je implantat oziroma zobni vsadek?

Svetujemo vam

Implantat oziroma zobni vsadek je nadomestek zobne korenine, izdelan iz telesu prijaznega titana. Njegov namen je, da kot podpora protetičnemu zobnemu nadomestku pacientu povrne naravni fizični videz in žvečno funkcijo. Ena od učinkovitih rešitev, ki je podprta z implantati je tudi metoda All-on-4.

Za koga so implantati oziroma zobni vsadki primerni?

Implantati so primerni predvsem za paciente s problemom brezzobih čeljusti ali nekaj manjkajočih zob, hkrati pa so lahko odlična rešitev tudi takrat, ko je manjkajoč samo en zob. 

Kaj so prednosti implantatov?

Glavna prednost uporabe protetičnih nadomestkov na implantatih oziroma zobnih vsadkih je njihova stabilnost. Implantati so namreč nadomestki pravih zobnih korenin, zato se med hranjenjem ali govorjenjem ne premikajo. To pa omogoča, da je končni rezultat naravnejši in udobnejši kot mostički ali klasične proteze, kar izboljša počutje in življenjsko kakovost.

Implantati NEODENT

V našem centru uporabljamo implantate oziroma zobne vsadke Neodent, ki so rezultat 25 let klinično preverjenega in dokumentiranega procesa dela, ki omogoča kvaliteto in odličnost izdelka. Narejeni so iz titana, med sabo pa se razlikujejo po obliki telesa.

Implantat Neodent

Vabljeni v naš center, kjer vam bomo glede na vaše stanje svetovali in izdelali ustrezen plan terapije ter najprimernejšo snemno ali fiksno protetično rešitev

Pokličite nas na +386 74 922 012 ali pa izpolnite spletni obrazec tukaj in si že danes rezervirajte svoj termin.

DCT
DCT

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem
Ne strinjam se Strinjam se